رقیق کننده های طبیعی خون
رقیق کننده های طبیعی خون را از سایت نکس دریافت کنید.
۱.زردچوبه
مطالعهای در سال ۲۰۱۲، یکی از اصلیترین ترکیبات فعال زردچوبه، کورکومین، به عنوان یک ماده ضد انعقاد عمل میکند.
۲.زنجبیل
زنجبیل حاوی سالیسیلات است، ماده شیمیایی طبیعی که در بسیاری از گیاهان یافت میشود. استیلسالیسیلیک اسید، که از سالیسیلات گرفته شده و معمولاً آسپرین نامیده میشود، میتواند به جلوگیری از سکته و حمله قلبی کمک کند.
۳.دارچین
دارچین حاوی کومارین است، ماده شیمیایی که در برخی داروها، به عنوان یک ضد انعقاد قوی عمل میکند.
۴.سیر
چندین مطالعه در مورد سیر نشان میدهد که میتواند خون را رقیق کند، اگرچه اثرات آن کم و کوتاه مدت است.
۵.ویتامین E
مصرف مقادیر زیاد مکمل ویتامین E به مدت طولانی، میتواند اثرات منفی داشته باشد؛ بنابراین دریافت ویتامین E از غذاها گزینه بهتری است. برخی مواد غذایی حاوی ویتامین E عبارتند از بادام، روغن آفتابگردان، تخمه آفتابگردان و غلات کامل.
۶.ماهی سالمون
غذاهای سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ مانند ماهی سالمون یا تن، از بهترین غذاهای رقیقکننده خون هستند. اسیدهای چرب امگا ۳ به کاهش سطح کلسترول در بدن کمک میکنند و احتمال لخته شدن خون را کاهش میدهند.
۷.بادام
ویتامین E خاصیت ضد لخته شدن دارد و میتواند به عنوان یک رقیق کننده خون موثر عمل کند.
۸.روغن زیتون
روغن زیتون که یکی از سالمترین روغنهای جهان است، آنتیاکسیدانهایی دارد که با رادیکالهای آزاد و التهاب مقابله و به نوبه خود به رقیق شدن خون کمک میکنند.
۹.چای بابونه
رقیق کننده های طبیعی خون، چای بابونه یکی دیگر از رقیقکنندههای طبیعی خون نسبتاً بی خطر محسوب میشود.
۱۰.انواع توت و انار
توتها آنتیاکسیدانهایی دارند که از التهاب جلوگیری و با رادیکالهای آزاد مقابله میکنند و باعث بهبود جریان خون میشوند. انار هم میوه دیگری است که برای خون مفید است.