پودر پاپریکا در چه غذاهایی استفاده میشود نی نی سایت

پودر پاپریکا در چه غذاهایی استفاده میشود نی نی سایت را از سایت نکس دریافت کنید.

پودر پاپریکا یکی از ادویه‌های پرکاربرد در آشپزی است که به دلیل رنگ قرمز و طعم منحصر به فردش، در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. در اینجا به برخی از غذاهایی که می‌توانید از پودر پاپریکا در آنها استفاده کنید اشاره می‌کنم:

  • قیمه
  • قورمه سبزی
  • خورشت گوشت
  • خورشت فسنجان
  • کباب ها
  • جوجه کباب
  • مرغ بریانی
  • لوبیا پلو
  • خوراک سبزیجات