آش میوه

آش میوه را از سایت نکس دریافت کنید.

طرز تهیه آش میوه

آش میوه، یکی از آش‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در مناطق مختلف کشور با رسپی‌های متفاوتی پخته می‌شود. در اینجا طرز تهیه آش میوه به روش تبریزی را به شما ارائه می‌کنم:

مواد لازم (برای 4 نفر):

حبوبات (نخود، لوبیا، عدس): 3 پیمانه

برنج: 1/2 پیمانه

گوشت چرخ کرده: 200 گرم

پیاز: 2 عدد

آلبالو خشک: 100 گرم

قیسی: 100 گرم

آلو بخارا: 100 گرم

کشمش: 50 گرم

زعفران: به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

نعناع خشک: به مقدار لازم

رشته آش: به مقدار لازم

طرز تهیه:

حبوبات را از شب قبل خیس کنید. سپس آنها را با آب و مقداری نمک بپزید تا نرم شوند.

برنج را خیس کنید و در قابلمه‌ای جداگانه بپزید.

پیازها را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بپزد.

آلبالو، قیسی، آلو بخارا و کشمش را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.

زعفران را در کمی آب حل کنید و به مواد اضافه کنید.

حبوبات پخته شده را به همراه آب آنها به مواد اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتند.

برنج پخته شده را به آش اضافه کنید و هم بزنید.

رشته آش را به آش اضافه کنید و بپزید تا نرم شود.

در آخر، نمک، فلفل و زردچوبه را به آش اضافه کنید و به دلخواه با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

نکات:

می‌توانید از میوه‌های خشک دیگر مانند زردآلو و آلوچه نیز در آش میوه استفاده کنید.

اگر می‌خواهید آش میوه ترش باشد، می‌توانید از کمی لواشک یا آبغوره استفاده کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از زعفران دم کرده در آش استفاده کنید.

می‌توانید از کوفته قلقلی به جای گوشت چرخ‌کرده استفاده کنید.

آش میوه را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا یا وعده اصلی سرو کنید.

نوش جان!