طرز تهیه مربای بهار نارنج با پیمانه

طرز تهیه مربای بهار نارنج با پیمانه را از سایت نکس دریافت کنید.

طرز تهیه مربای بهار نارنج با پیمانه

مواد لازم:

بهار نارنج: 4 پیمانه

شکر: 3 پیمانه

آب: 4 پیمانه

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مرحله اول: بهار نارنج را پاک کنید و بشویید. سپس 3 بار در آب جوش بریزید و 1 بار در آب سرد آبکش کنید تا تلخی آن گرفته شود.

مرحله دوم: شکر و آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.

مرحله سوم: بهار نارنج را به شربت اضافه کنید و شعله را کم کنید.

مرحله چهارم: حدود 1 تا 2 ساعت صبر کنید تا مربا قوام بیاید.

مرحله پنجم: در 10 دقیقه آخر پخت، آبلیمو را اضافه کنید.

مرحله ششم: مربا را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

مرحله هفتم: مربا را در شیشه‌های تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات:

می‌توانید از گلاب به جای آبلیمو استفاده کنید.

برای خوشمزه‌تر شدن مربا می‌توانید از زعفران دم‌کرده استفاده کنید.

برای اینکه مربا شکرک نزند، می‌توانید بعد از پخت، 1 قاشق چای‌خوری جوهر لیمو به آن اضافه کنید.

نوش جان!