طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز و پودر ژلاتین

طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز و پودر ژلاتین را از سایت نکس دریافت کنید.

برای تهیه پاستیل خانگی بدون ژلاتین و گلوکز باید ابتدا بسته های ژله طعم دلخواه را خریداری کنید. هر یک از طعم های ژله که مایل هستید را انتخاب کرده و برای تهیه این خوراکی خوشمزه به کار بگیرید. آب خیلی سرد یکی دیگر از موادی است که برای تهیه این خوراکی مورد استفاده قرار می‌ گیرد. درون یک ظرف ژله را بریزید و به طور کامل با آب سرد ترکیب کنید. پس از آن آب را روی بخار کتری قرار دهید تا ژله و آب شفاف شوند. کف روی مخلوط را باید با قاشق بردارید تا خوراکی شما براق تر و شفاف تر گردد.

زمانی که کف روی مخلوط ژله و آب را بر می دارید باید حجم آن را با قالب های پاستیل مطابقت دهید. کف ظرفی که مایل هستید مخلوط را درون آن بریزید، باید پلاستیک یا سلفون بکشید. همچنین می توانید کف ظرف را با دستمال تا حدودی چرب کنید. دقت داشته باشید که روغن بی بو را برای چرب کردن کف ظرف باید استفاده نمایید.

مواد لازم: «۲۵ گرم پودر ژله در طعم دلخواه* ۷۰ میلی‌لیتر آب در دمای اتاق* ۱۱۰ گرم شکر* ۸۰ میلی‌لیتر آب داغ* ۵ تا ۱۰ میلی‌لیتر آب‌لیمو (یا آبمیوه)* قالب سیلیکونی در طرح دلخواه»