طرز پخت اش رشته
طرز پخت اش رشته را از سایت نکس دریافت کنید.
برای پخت رشته (یک غذای محلی ایرانی)، مواد لازم شامل رشته، گوشت گوسفندی یا گوشت گاوی (اختیاری)، پیاز، روغن، زردهی تخممرغ، زعفران، آب، نمک و فلفل میشود.
در زیر روش تهیه رشته را برای شما شرح دادهام:
مواد لازم:
- رشته: ۳۰۰ گرم
- گوشت گوسفندی یا گاوی: ۲۵۰ گرم (اختیاری)
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
- زرده تخممرغ: ۲ عدد
- زعفران: به مقدار لازم (حدود یک قاشق چایخوری)
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- آب: به میزان لازم