طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور
طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور را از سایت نکس دریافت کنید.
طرز تهیه یک کیک یخچالی خوشمزه با پتی بور
برای تهیه کیک یخچالی با بیسکوییت پتی بور، مراجل زیر را دنبال کنید:
مواد لازم:
- بیسکوییت پتی بور / 2 بسته
- کره یا روغن نباتی
- شیر
- پودر کاکائو
- شکر
- وانیل
- پنیر کرمی
- کره یا روغن برای چرب کردن قالب
طرز تهیه:
در یک قابلمه کوچک کره یا روغن را ذوب کنید و شیر را به آن اضافه کنید تا با هم مخلوط شود.
پودر کاکائو و شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و یک مواد یکدست به وجود آید.
وانیل را به مواد اضافه کنید.
در یک ظرف دیگر پنیر خامه ای را با میکسر، میکس کنیم تا نرم شود. سپس مواد قبلی را به آن اضافه کنید و دوباره میکس کنید.
کف قالب را با بیسکوییت پتی بور پر کنید و روی آن یک لایه مواد کاکائویی بریزید. این عمل را تا زمانی که مواد تمام بشود ادامه دهید.
قالب را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت بشود. پس از سرد شدن قالب را از یخچال بیرون آورید و با پودر کاکائو و توت فرنگی تزیین کنید و سپس آن را میل کنید.